A QNAP bemutatja a myRMA szolgáltatást, amely egyszerű és átlátható RMA folyamatot biztosít a felhasználók számára

myRMA_Process_PR813_en
2019. szeptember 19., Tajpej, Tajvan - A termékjavítási szolgáltatások minőségének és átláthatóságának fejlesztése érdekében, a QNAP® Systems, Inc. bemutatta a myRMA-t, amely a termék meghibásodása esetén a jótállás státusza alapján közvetlen gyártói garancia (RMA) szolgáltatásokat biztosít. A felhasználóknak lehetőségük van a QNAP Kiterjesztett garanciaszolgáltatás megvásárlására is, így a termék jótállása öt évre meghosszabbítható.

A QNAP nagyrészt az online szolgáltatások optimalizálására összpontosított. A felhasználók már elérhetik az új Service Portált, ahol bejelentkezhetnek QNAP hivatalos webhelyére a QNAP azonosítójukkal. A termék meghibásodása esetén kapcsolatba léphetnek a QNAP ügyfélszolgálatával a Service Portálon keresztül létrehozott támogatási jeggyel. A felhasználó eszközének állapota alapján, a QNAP ügyfélszolgálata ellenőrzi, hogy szükséges-e az RMA. Amennyiben a termék jótállása érvényes, a felhasználók ingyenesen kaphatnak javítási vagy csere-szolgáltatásokat.

Ha a termék jótállása lejárt, a QNAP myRMA fizetett javítási szolgáltatásokat is kínál. A QNAP ügyfélszolgálata ellenőrzi a termék állapotát, valamint javítási árajánlatot tesz három kárszint alapján. (Kérjük, olvasd el az alábbi táblázatban az egyes kárszintek meghatározását.) A QNAP javítási árajánlata a következő költségeket tartalmazza: az alkatrészeket, a munkaóra és az egyirányú szállítást. Miután a felhasználók elfogadják a javítási ajánlatban szereplő felsorolt összes költséget és a teljesíti az online fizetést, a hibás terméket a QNAP által kijelölt szervizközpontba küldhetik javításra. A QNAP minden javított, nem garanciális termék számára ingyenes 180 napos garanciális időszakot kínál, amely a megjavított termék kézhezvételi időpontjától érvényes.

  1. szint Firmware újratelepítése; kis alkatrészek javítása vagy cseréje

  2. Főbb alkatrészek javítása vagy cseréje

  3. Az egyéb kis alkatrészek javításával vagy cseréjével kapcsolatos fő összetevők

Váratlan termék meghibásodás esetén a QNAP javasolja a jótállási idő kiterjesztését, amelyről bővebben az alábbi oldalon olvashatsz: