App Center Kisokos! Mi mire való?

Sziasztok. Összesezdtem az alkalmazások egy jelentős részét, hogy melyik app milyen feraladtra hivatott. Első sorban kezdőknek nyújt segítséget a posztom, azoknak akik most ismerkednek a QNAP világával és most konfigurálják, telepítik a NAS-ukat.

MARS (Multi-Application Recovery Service)

A Multi-Application Recovery Service (MARS) egy átfogó biztonsági mentési és katasztrófa-helyreállítási megoldás a QNAP NAS-on lévő alkalmazások számára. Lehetővé teszi az egyes alkalmazások (például a WordPress, a Google Photos és a Container Station) biztonsági mentését és későbbi visszaállítását, valamint támogatja a többverziós biztonsági mentést és az integrált rendszernaplókat.

Archiware P5

Az Archiware P5 & QNAP P5 minden QNAP x86-64-alapú NAS-modellen fut. Az Archiware P5 szoftvercsomag egy platform-agnosztikus adatkezelési szoftver archiváláshoz, biztonsági mentéshez és klónozáshoz. A böngészőalapú felület négy modulból áll, amelyek különböző módszereket használnak az adatok biztosítására és visszaállítására: - P5 Synchronize: Klónozza az adatokat az időkritikus beállítások hibaelhárítási megoldásának létrehozása érdekében - P5 Backup: Biztonsági másolatokat készít a fájlokról a gyors visszaállításhoz - Backup2Go: Biztonsági mentés az asztali és laptop adatokról lemezre - P5 Archive: Az Archiware P5 fut Mac, Windows, Linux és FreeBSD rendszereken. A biztonsági mentés és archiválás tárolási célpontjai közé tartozik a lemez, a szalag és a felhő. Minden modul támogatja a fájlkiszolgálókat, valamint a közvetlenül csatlakoztatott tárolókat, a tárolóhálózatot (SAN) és a hálózatra csatolt tárolókat (NAS). A P5 az összes QNAP x86-64-alapú NAS-modellen fut.

Boxafe

A Boxafe egy tárolási biztonsági mentési megoldás olyan felhőszolgáltatásokhoz, mint a Google Workspace és a Microsoft 365. Lehetővé teszi, hogy alternatív biztonsági mentési tárolási platformot hozzon létre felhőalapú adatai számára, ami egy extra biztonsági réteget ad hozzá. Az adatok helyi gépen történő tárolása segít a felhőplatformok közötti migráció, a felhőszolgáltatások megszűnése vagy emberi hiba esetén. A Boxafe minden egyes elvégzett biztonsági mentés verzióját is megőrzi, és lehetővé teszi a mentett adatok visszaállítását. Egyetlen platformról több tartomány biztonsági mentését is hozzáadhatja és kezelheti, így rendkívül hatékony és költséghatékony a használata.

CAYIN CMS-WS LITE

A CAYIN CMS-WS Lite, a CMS-WS digitális jelzőszerver szoftver egyszerűsített változata ingyenesen telepíthető a Qnap NAS App Centerből. A szoftver támogatja az általános multimédiaformátumokat és egy praktikus online sablonszerkesztőt. A QNAP NAS-on tárolt multimédiás anyagokat importálhatja az alkalmazásba, és hozzárendelheti őket a sablon egyes zónáihoz, így testreszabott multimédiás hirdetéseket hozhat létre. Ezenkívül a hirdetéseket közvetlenül a CMS-WS Lite felületen keresztül is megjelenítheti, vagy a CAYIN lejátszási eszközeivel és alkalmazásaival egyszerűen lejátszhatja a hirdetési tartalmakat Android telefonokon, táblagépeken és Windows személyi számítógépeken. A hirdetések megosztása szintén egyszerű. Megoszthatja a hirdetések linkjét e-mailben, Facebookon vagy Twitteren keresztül, hogy márkáját és termékeit azonnal megismertesse célvásárlóival! A CAYIN CMS-WS Lite jellemzői: - Támogatja a sablonok online szerkesztését, beleértve a videó zónát x1, a kép zónát x2, a szöveges futószalag zónát x1 és a HTML zónát x3. - Beágyazott QR-kód generátor a hirdetésekben többféle QR-kóddal ellátott tartalom egyszerű létrehozásához. - Támogatja a videó, YouTube videó, kép, HTML5 weboldal, szöveges futó, hírek, időjárás és közösségi média megjelenítését. - Képes akár 15 program létrehozására. - A hirdetések lejátszása közvetlenül a CMS-WS Lite felületen keresztül vagy a CAYIN ingyenes lejátszó eszközeinek és alkalmazásainak használatával. - Képes megosztani a hirdetés linkjét e-mailen, Facebookon és Twitteren keresztül. Fejlesztő: CAYIN Technology Co., Ltd. Karbantartó: CAYINY CAYIN: A CAYINY CAYIN Kft: CAYIN Technology Co., Ltd.

CO Video

Online videók egyszerű kezelése

A CO VIDEO (Coolocto Video) megkönnyíti az interneten szétszórt online videók kezelését. Egyszerűen mentse el az összes kedvenc videójának linkjét, és a saját maga által létrehozott weblapcímek vagy jegyzetek keresésével gyorsabban megtalálja az online videókat.

Platformokon átívelő kezelés

A CO VIDEO (Coolocto Video) segítségével szerkesztheti az audio/videofájlok metaadatait, és az egyszerre jelenik meg a mobilon, a számítógépen és a NAS-on.

Egyszerű kategorizálás

Kategorizálhatja könnyedén a videofájlokat saját maga által meghatározott jelölésekkel a különböző felhasználási esetekhez, például személyes használatra, munkára, tanulásra vagy megosztásra. Élvezheti a központi kezelés és a fájlok kontextus szerinti egyszerű megtekintésének kényelmét.

Csatlakozás a felhőalapú tárhelyhez

A CO VIDEO (Coolocto Video) közvetlenül exportálhatja vagy importálhatja a videófájlokat a Google Drive-ra. A felhőtárolón keresztül könnyedén megoszthatja a fájlokat és bővítheti a tárolókapacitást.

Csatlakoztassa az ötleteket bármikor, bárhol

A CO VIDEO (Coolocto Video) segítségével egyszerre 6 NAS-eszközhöz csatlakozhat, így az összes audio/videófájlt és online videólinket össze tudja hozni, hogy az ötletek könnyen összekapcsolhatók legyenek útközben is a mobiltelefonokon keresztül.

Domotz Network Monitoring

A Domotz minden szolgáltatónak, MSP-nek, rendszerintegrátornak és vállalatnak megfizethető hálózati felügyeleti szoftvert biztosít, amely lehetővé teszi számukra, hogy okosabban dolgozzanak, ügyfélhűséget építsenek és gyorsabban oldják meg a problémákat, mint valaha.

Kezelje ügyfelei hálózatait plug and play beállítással, barátságos felhasználói felülettel és átfogó funkciókészlettel, amely bármely asztali böngészőből vagy mobileszközről elérhető.

Korlátlan számú hálózati eszközt felügyelhet mindössze 21 $/hóért hálózatonként, minimális vagy hosszú távú kötelezettségvállalás nélkül, és bármikor lemondható.

A Domotz segítségével egyetlen felhasználóbarát műszerfalon egyetlen, felhasználóbarát műszerfalon rendelkezik a távoli hálózatkezeléshez szükséges összes eszközzel. Hálózatfelügyeleti szoftverünk nem véletlenül megfizethető: így minden hálózatra telepítheti, ahelyett, hogy választania kellene, mely ügyfelek kapnak nagyszerű hálózati teljesítményt.

Telepítsen új hálózatokat gyorsabban, mint valaha, és anélkül, hogy a technikusai számára több órás, bonyolult képzést kellene tartania. A működő hálózatok és eszközök boldogabb ügyfeleket jelentenek. Használja a Domotz-ot, hogy még az ügyfelek előtt megtalálja a problémákat!

Próbálja ki a Domotz-ot ingyenesen, és használja ki az összes funkció előnyeit:

Állítson be riasztásokat, ha egy eszköz elveszíti a hálózati kapcsolatot.

Automatikusan hozzárendelheti az eszközöket a hálózaton kezelt kapcsolókhoz.

Biztonságosan csatlakozhat távoli hálózati eszközökhöz http/s, RDP, Telnet, SSH és más TCP/IP protokollok segítségével.

Végezzen hálózati diagnosztikát, például WAN és LAN sávszélesség, hibaelemzés, csomagvesztés, eszköz válaszidő és így tovább.

Késleltetés és útvonalelemzés és nyomon követés.

Távoli tápellátás-vezérlés (PDU-n, PoE-n, Wake-On-Lan-on, szoftveres újraindításon keresztül).

SNMP paraméterek és TCP szolgáltatások felügyelete.

Biztonságos streamelés vagy pillanatképek készítése az Onvif IP kamerákból portok megnyitása nélkül.

Végezzen sebességteszteket, és kapjon értesítést, ha a hálózati teljesítménye csökken.

Végezzen kiberbiztonsági vizsgálatokat a potenciális sebezhetőségekre.

A Domotz használatának legfontosabb előnyei

Agilis - Egy személy kevesebb mint 15 perc alatt telepítheti a távfelügyeletet és -kezelést. Az automatizált hálózati topológia feltérképezés és az eszközattribútumok felderítése nevetségesen gyorsan teszi a rendszer telepítését.

Rugalmas - A kezdettől fogva nyílt platformként tervezett rendszerünk gyakorlatilag bármilyen IP-képes eszközzel működik, ahelyett, hogy meghatározott hardvermárkákra korlátozódna. A Domotz Pro ezért könnyen skálázható, ha egyre több végpont csatlakozik a hálózathoz.

Hatékony - Távolról csatlakozhat a rendszerekhez és eszközökhöz a problémák jobb megértése és a problémák gyors javítása érdekében. Csökkentse a helyszíni látogatások számát, és összpontosítsa az erőforrásokat a jövedelmezőbb tevékenységekre.

Központosított - Használjon egyetlen felületet több hálózat kezelésére a világ bármely pontján, több helyszínen. Egyetlen, könnyen használható online műszerfalról férhet hozzá az összes kezelt eszközhöz.

Biztonságos - A Domotz a legújabb adminisztratív, fizikai és technikai iparági szabványokat (beleértve a titkosítást, tűzfalakat és SSL-t) alkalmazza szolgáltatásaink biztonsága és a személyazonosításra alkalmas adatok bizalmas kezelésének védelme érdekében.

Kövesse ezt a linket, hogy többet megtudjon egyszerű és átlátható árképzési modellünkről: Domotz Pricing - Get pricing for Remote Network Monitoring Tool.

Duplicacy

A Duplicacy egy újszerű hálózati és felhőalapú biztonsági mentési eszköz, amely a zármentes deduplikáció elvén alapul, és lehetővé teszi, hogy több ügyfél egyidejűleg biztonsági másolatot készítsen az adatairól ugyanarra a tárolási helyre, hogy számítógépek közötti deduplikációt érjen el, anélkül, hogy fájlzárakra lenne szükség, így könnyen együttműködik a különböző felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal. Jelenleg a Duplicacy számos népszerű felhőalapú tárolási szolgáltatást támogat, többek között az Amazon S3, a Google Cloud Storage, a Microsoft Azure, a Dropbox, a Google Drive, a Microsoft OneDrive, a Backblaze B2 stb. Támogatja a helyi lemezmeghajtókra, SFTP-kiszolgálókra és NAS-dobozokra történő mentést is.

ElephantDrive

ElephantDrive - Egyszerű módja bármely QNAP mappa(k) biztonsági mentésének a felhőbe. Az ElephantDrive lehetővé teszi, hogy a QNAP NAS-eszközén lévő adatokról biztonsági mentést készítsen biztonsági felhőnkbe, így gyorsan és megfizethető áron külön helyről védheti bármelyik QNAP mappáját (mappáit). Az ElephantDrive natívan fut a NAS-eszközökön, és a QNAP NAS platformra optimalizált. A NAS-hoz készült felhőalapú biztonsági mentés mellett a szolgáltatás beépített archiválást, verziókezelést, fájlmegosztást és számos más funkciót is kínál.

FileFlex Connector

A FileFlex virtualizálja a kiszolgálók, SAN, NAS (beleértve a QNAP NAS-t is), számítógépek, nyilvános, privát és virtuális privát felhők tárolását, hogy lehetővé tegye a fájlok és mappák távoli elérését, megosztását, streamelését és fájlkezelését a forráshelyükről bármikor, bárhol, bármilyen kapcsolat által, bármilyen eszközről egyetlen műszerfalon keresztül. Miután telepítette ezt a QNAP NAS-t virtualizáló csatlakozót, szerezze be a FileFlex klienseket a számítógépekhez, laptopokhoz és okostelefonokhoz a fileflex.com oldalon.

FirebirdSQL

A Firebird egy relációs adatbázis-kezelő szoftver, amely célját tekintve hasonló az olyan termékekhez, mint az IBM DB2, az Oracle, a Microsoft SQL Server és a nyílt forráskódú PostGreSQL. A szoftver két fő komponensből áll: az adatbázis-kiszolgálóból, amely ugyanazon a gépen található, mint az adatbázisok, és az alkalmazási felületből, amelyet általában “ügyfélkönyvtárnak” neveznek. Az ügyfélkönyvtár egy futásidejű komponens - Windowson DLL vagy más platformokon megosztott objektum (.so) -, amelyre a kétszintű telepítéseknek minden ügyfél munkaállomáson szükségük van. Többszintű telepítések esetén, ahol a felhasználók a köztes szoftveren keresztül, webböngészőből vagy más “vékony” felületről érik el az adatbázisokat, a Firebird ügyfélkönyvtárat egyáltalán nem a végfelhasználókhoz telepítik, hanem a köztes szoftverbe építik be.

A Firebird szerver nagyon kis “lábnyomot” hagy a fájlrendszeren, ha egy gazdaszerverre telepítik. A szerver futtatható állománya kevesebb, mint 1,5 Mb, és egy teljes szervertelepítés, beleértve az összes eszközt és dokumentációt, kevesebb, mint 10 Mb-ot foglal el. A memóriaigény a telepítés nagyságrendjétől függően változik, ami az egyetlen felhasználó által egyetlen adatbázisban futtatott alkalmazástól a több ezer felhasználót kiszolgáló, több száz egyidejű kapcsolatig terjedhet, több ezer adatbázishoz, széleskörű hálózatokon.

A Firebirdöt a világ minden tájáról érkező fejlesztők közössége tartja karban és fejleszti. Ez egy nem kereskedelmi célú, nyílt forráskódú szoftverprojekt, amely a fejlesztők tulajdonában van. Mivel a szoftvert teljesen díjmentesen terjesztik, a licencelés senkinek sem jelent bevételi forrást.

AWS Greengrass

Az AWS Greengrass egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi a helyi számítási, üzenetküldési, adattárolási, szinkronizálási és ML következtetési képességek biztonságos módon történő futtatását a csatlakoztatott eszközök számára. Az AWS Greengrass segítségével a csatlakoztatott eszközök AWS Lambda funkciókat futtathatnak, szinkronizálhatják az eszközadatokat, és biztonságosan kommunikálhatnak más eszközökkel - még akkor is, ha nem csatlakoznak az internethez. Az AWS Lambda használatával a Greengrass biztosítja, hogy az IoT-eszközök gyorsan reagálhassanak a helyi eseményekre, a Greengrass Core-on futó Lambda-funkciókat használhassák a helyi erőforrásokkal való interakcióra, időszakos kapcsolatokkal működhessenek, az over the air frissítésekkel naprakészek maradjanak, és minimalizálják az IoT-adatok felhőbe történő továbbításának költségeit. Az AWS Greengrass zökkenőmentesen kiterjeszti az AWS-t az eszközökre, így azok helyben cselekedhetnek az általuk generált adatokkal, miközben továbbra is a felhőt használják a kezeléshez, az elemzéshez és a tartós tároláshoz.

A Greengrass segítségével a felhőben ismerős nyelvekkel és programozási modellekkel hozhatja létre és tesztelheti az eszközszoftvereket, majd telepítheti azokat az eszközökre.

Hyper Data Protector

A Hyper Data Protector egy licencmentes, nagy sebességű hypervisor biztonsági mentési megoldás VMware és Hyper-V környezetekhez. A Hyper Data Protector költséghatékony és megbízható megoldást nyújt a katasztrófa utáni helyreállítási tervezéshez, és segít biztosítani a szolgáltatások 24/7-es működését.

IDrive

Az IDrive QNAP biztonsági mentési megoldás megbízható, gyors és megfizethető módja annak, hogy a QNAP NAS eszközén lévő összes fájlt a felhőfiókba biztosítsa. Kézi vagy automatikus mentési és visszaállítási műveleteket végezhet, e-mail értesítést kaphat az ütemezett feladatok befejezéséről, és megtekintheti a napló adatait is. Az IDrive védelme minden, amire szüksége van, hogy katasztrófa esetén is működőképes maradjon vállalkozása.

Megjegyzés: Kérjük, jelentkezzen be újra az IDrive-ba, ha megváltoztatja a NAS HTTP portját.

JupyterHub

A JupyterHub egy többfelhasználós szerver a Jupyter notebookokhoz. Sokkal egyszerűbbé teszi a csoport- és feladatkezelést az adattudósok és az AI mérnökök számára.

A JupyterHub lehetővé teszi, hogy olyan rendszert hozzon létre, ahol több felhasználót kezelhet. Ezekhez a felhasználókhoz egyéni vagy közös célokat lehet rendelni. Az egyének által létrehozott projekteket tovább lehet halmozni, hogy nagyobb projekteket hozzanak létre. Azáltal, hogy a Jupyter Notebook egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kódot írjon, vizualizációkat lásson és adatokat tisztítson ugyanazon a téren, a Jupyter Notebook erős eszköz az AI, az adattudomány és a gépi tanulás feladataihoz.

A JupyterHub a Jupyter Notebookok segítője, amely nagyon egyszerűvé teszi az adattudományhoz, az AI-hoz és a gépi tanuláshoz kapcsolódó fejlesztést.

Építés, képzés, tesztelés és optimalizálás.

A Qnap által biztosított JupyterHubban a felhasználó meghatározhat egy AI-modellt, betaníthatja a modellt, és vizualizált kimenetekkel tesztelheti a modellt. A modell tovább optimalizálható a jobb eredmények érdekében. A GPU-alapú NAS-szal kombinálva az AI-fejlesztés sokkal egyszerűbbé válik. A JupyterHub ezen verziója csak az Nvidia grafikus kártyákat támogatja.

Kazoo Server

Médiaszerver, a bonyodalmak nélkül.

A Kazoo Server lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a Linn rendszer zenei gyűjteményéhez és más zenei szolgáltatásokhoz.

Használja a Kazoo Server-t a Kazoo for Android vagy a Linn App for iOS alkalmazással együtt, hogy a legjobb böngészési élményt kapja, és hozzáférjen az olyan funkciókhoz, mint a keresés.

Malware Remover

A Malware Remover arra szolgál, hogy megvédje a Turbo NAS-t a káros szoftverektől. A QNAP erősen ajánlja, hogy telepítse ezt az alkalmazást a potenciális biztonsági kockázatok elkerülése érdekében. A telepítés során az alkalmazás átvizsgálja a Turbo NAS-t, és karanténba helyezi az észlelt rosszindulatú szoftvereket. Telepítés után: - Ha a telepítés után nem jelenik meg figyelmeztető üzenet, a Turbo NAS nem fertőzött. Az átvizsgálás eredményeit a “Vezérlőpult”>“Rendszernaplók” menüpontban ellenőrizheti. - Ha figyelmeztető üzenet jelenik meg, akkor a Turbo NAS-on rosszindulatú programot észleltek, és azt karanténba helyezték. Most azonnal újra kell indítania a rendszert, és meg kell változtatnia a rendszergazdai jelszót. Ha bármilyen kérdése van a rosszindulatú szoftverek eltávolításával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk a http://helpdesk.qnap.com/ e-mail címen.

MariaDB 10

A MariaDB egy harmadik féltől származó nyílt forráskódú relációs adatbázis-kezelő rendszer (RDBMS). A MySQL egyik népszerű elágazása, és nagymértékben kompatibilis a MySQL-lel. A MariaDB alkalmazás segítségével MariaDB adatbázist állíthat be vagy hozhat létre a QNAP NAS-on. A MariaDB adatbázist használhatja a webhely adatbázisaként.

CAYIN MediaSign Player

A CAYIN MediaSign Player egy egyszerű és könnyen használható webes médialejátszó. Ez egy nagyszerű videólejátszó eszköz és videokonverter szoftver, amely kifejezetten a QNAP NAS rendszeren fut.

․ Támogatja a webböngésző automatikus lejátszását és a videók hurokba rendezését.

․ Videofájlok konvertálása MP4 formátumba H.264 kodek segítségével

․ 1080P kiváló minőségű videó átalakítás

․ Könnyen forgatható és átfordítható videó csak néhány lépésben

MEGAcmd

A MEGAcmd egy interaktív, szöveges konzol alapú, szkriptelhető MEGA kliens. Látogasson el a GitHub tárolónkba a README fájlért, amely minden részletet tartalmaz.

MinimServer

A MinimServer egy UPnP AV zenei szerver, amely számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a zenei könyvtár rendszerezését és felfedezését. Az Intelligens böngészés segítségével tetszőleges sorrendben, tetszőleges címkék szerint böngészhet könyvtárában, vagy teljes szöveges keresést végezhet az UPnP Search segítségével. További információért lásd: http://minimserver.com

Multimedia Console

A QTS 4.4.1-től támogató multimédia vezérlőközpont, amely integrálja az indexelést, a miniatűrök létrehozását, az átkódolást, a tartalomkezelést és a QTS-en futó összes multimédiás alkalmazás engedélyezésének vezérlését.

Mustang Card User Driver

A Mustang kártyaillesztőprogramot először telepítenie kell, mielőtt használná az OpenVINO számításokhoz.

NAKIVO Backup & Replication

A NAKIVO Backup and Replication gyors, megbízható és megfizethető megoldás a VMware vSphere, Microsoft Hyper-V és AWS EC2 környezetek védelmére. A NAKIVO Backup and Replication nagyszerű biztonsági mentési teljesítményt, megbízhatóságot és fejlett helyreállítási funkciókat kínál.

NConnect

Az nConnect lehetővé teszi, hogy a NAS-on futó alkalmazásokhoz kívülről is hozzáférjen, ha nem ugyanabban a helyi hálózatban van.

NVIDIA GPU Driver

A HD Station, a Linux Station vagy a Hardveres átkódolás használata előtt először telepítenie kell az NVIDIA GPU-illesztőprogramokat.

Orthanc

Az Orthanc a QNAP NAS-t egy könnyű, mégis nagy teljesítményű képarchiváló és kommunikációs rendszerré (PACS) alakítja. Az egészségügyi környezetekre tervezett Orthanc javítja a digitális képalkotás és az orvosi kommunikáció (DICOM) áramlását. Mivel az összes képet kényelmesen tárolja a NAS-ában - egy kényelmes webes megjelenítővel párosítva -, az orvosi kutatás egyszerűbbé válik.

Az Orthanc projekt a liège-i (Belgium) egyetemi kórház orvosi fizika tanszékéről indult. Az Orthanc ingyenes és nyílt forráskódú szoftver, amelyet a Sébastien Jodogne által vezetett világméretű felhasználói közösség tart fenn. Az Orthanchoz kapcsolódó szakmai szolgáltatásokat az Osimis nyújtja. A forráskód szerzői joga a Liège-i Egyetemi Kórház és az Osimis kezében van, a GPLv3 licenc alapján, az OpenSSL kivétellel. A QNAP egyetlen alkalmazásba csomagolta az Orthanc Server-t és annak hivatalos webnézegető bővítményét anélkül, hogy a mögöttes forráskódot megváltoztatta volna.

QuObjects

A QNAP QuObjects App lehetővé teszi, hogy a QNAP Turbo NAS támogassa az adatok elérését az Amazon S3 és az OpenStack kompatibilis objektumtárolási protokollok használatával, amelyek jelenleg a legnépszerűbb szabványok a felhőalapú tárolók eléréséhez. A QuObjects App kiegészíti a Turbo NAS hozzáférhetőségét és kompatibilitását, így Ön élvezheti a felhőalapú objektumtárolásra tervezett sokoldalú alkalmazások növekvő számát, beleértve a biztonsági mentést és archiválást, a tartalomszolgáltatást és a dokumentumkezelést.

OwncloudX

Az ownCloud egy olyan szoftverrendszer, amelyet általánosan fájl hostingnak neveznek. Mint ilyen, az ownCloud nagyon hasonlít a széles körben használt Dropboxhoz, azzal a fő különbséggel, hogy az ownCloud ingyenes és nyílt forráskódú, és ezáltal bárki ingyenesen telepítheti és működtetheti egy privát szerveren, a tárhely (a merevlemez kapacitását kivéve) vagy a csatlakoztatott ügyfelek számát illetően korlátlanul.

MySQL-infokáció:

Adatbázis User:owncloud

Adatbázis jelszó:owncloud

Adatbázis neve:owncloud

localhost:db

PHP Extensions

A PHP Extensions további funkciókat biztosít a PHP-fejlesztők számára, mint például a nemzetköziesítéshez szükséges helyismereti műveletek (pl. átírás, kódkonverzió, UCA-konform rendezés, naptár/időzóna/graféma műveletek).

PPPoE

Ha DSL- vagy kábelmodemmel csatlakozik az internethez, és az internetszolgáltatója (ISP) PPPoE-t (Point to Point Protocol over Ethernet) használ, akkor telepítheti a PPPoE-t, és közvetlenül csatlakozhat az internethez az internetszolgáltatója által megadott fiókadatokkal.

Qboost

A Qboost fokozza a NAS teljesítményét. Egyetlen gombnyomással felszabadíthatja a gyorsítótárat és a swap-memóriát az Optimalizálás funkcióval, vagy megtisztíthatja a felesleges fájlokat és újrahasznosíthatja a tárhelyet a Törlés funkcióval. Az alkalmazásütemezés révén a Qboost lehetővé teszi az alkalmazások automatikus, ütemezett engedélyezését és letiltását is, így hatékonyabban oszthatja el a rendszer erőforrásait.

QuFirewall

A QuFirewall egy tűzfal funkcióval rendelkező alkalmazás. A tűzfal engedélyezésével megvédheti a NAS-t a külső támadásoktól. Saját szabályokat állíthat be, beleértve a forrásrégió megadásával, a szolgáltatási kapcsolat megadásával, a forrás IP-címének helyével stb. a NAS-hoz való hálózati hozzáférés engedélyezéséhez vagy megtagadásához.

A további értesítési beállításokon keresztül valós idejű tűzfalesemény-értesítéseket kaphat, és elsőre megteheti a megfelelő biztonsági kezelést.

A QTS Vezérlőpult biztonsági funkciói a QuFirewallal egybeépítve lehetővé teszik a felhasználók számára a biztonsági funkciók egy helyen történő elérését és vezérlését. A Vezérlőpult > Rendszer > Biztonság > Engedélyezési/Tiltási lista funkciók a telepítési folyamat során átkerülnek a QuFirewallba. Az Allow/Deny List szabályként jelenik meg a QuFirewall szabályban.

Megjegyzés: Az áttelepített funkciók visszaállnak a QTS Vezérlőpult eredeti konfigurációjára, ha a QuFirewall eltávolításra kerül. Az áttelepített funkciókat a QuFirewall nem foglalja le az alkalmazás eltávolítása után.

QuMagie

A QuMagie egy QTS fotókezelő alkalmazás, amely a mesterséges intelligencia segítségével segít a QNAP NAS-on lévő fényképek és videók kezelésében. A QuMagie integrálja az arcfelismerést és a tárgyfelismerést, hogy a fényképek és videók böngészése és rendszerezése minden eddiginél egyszerűbb legyen.

QNAP AI Core

A QNAP AI Core integrálja az arcfelismerést és a tárgyfelismerést, hogy a NAS-alkalmazásokat minden eddiginél intelligensebbé tegye.

QuRouter

A QuRouter a QTS operációs rendszerbe integrált útválasztó-kezelő alkalmazás, amely lehetővé teszi a hálózati és tárolási funkciók konfigurálását és kezelését egyetlen QNAP útválasztón. Hálózati hálózatokat hozhat létre és kezelhet, vezeték nélküli klienseket kezelhet, és távolról konfigurálhatja az útválasztó beállításait.

QuWAN vRouter

A QuWAN a QNAP felhőalapú SD-WAN hálózati megoldása, amely központi vezérlőplatformot biztosít a privát hálózati topológián belüli eszközök hálózati funkcióinak kezeléséhez. A QuWAN intelligens és biztonságos módon képes multi-VPN hálózatot építeni és a forgalmat a WAN-hálózaton keresztül irányítani.

A QuWAN Agent egy telepítő eszköz, amely egyszerűsíti a QuWAN-alapú virtuális gép (VM) konfigurálásának folyamatát, és vezeti a felhasználókat a hálózati és eszközzel kapcsolatos beállítások konfigurálásában.

QVR Smart Client

A QVR Smart Client lehetővé teszi a felügyeleti felvételek közvetlen megtekintését, ha a HDMI-kimenettel rendelkező NAS-t HDMI-kijelzőhöz csatlakoztatja. Az intelligens kereséssel könnyen megtalálhatja az eseményeket, és ellenőrizheti az eredményeket az idővonalon. A QVR Smart Client használatához licenc szükséges. Ezt a QVR AI Pack for NAS oldalon vásárolhatja meg.

QVR Pro

A QVR Pro átfogó videofelügyeleti funkciókat integrál a QNAP NAS-ba, biztosítva a QTS-től elkülönített rögzítési környezetet, a tároló bővíthetőségét és a rugalmas tárhelykezelési funkciókat. Az optimalizált QVR Pro Client szoftver egyetlen nézetben egyesíti az élő megfigyelést a gyors lejátszási funkciókkal, így egyszerűsített megfigyelési módot és javított felhasználói élményt biztosít.

Roon Server

A Roon rendszerezi a személyes zenei fájlokat, a TIDAL streameket és az internetes rádióállomásokat, és gazdag adatokkal egészíti ki, például előadói fotókkal, életrajzokkal, turnéidőpontokkal, dalszövegekkel, kreditekkel és sok mással. A Mac, Windows, iOS és Android rendszerű távoli alkalmazásokkal rendelkező Roon Server segítségével hangot streamelhet otthonában a Sonos, AirPlay, Squeezebox és Roon Ready eszközökre.

A Roon Server első telepítéséhez először hozzon létre egy új megosztott mappát RoonServer a Vezérlőpult / Megosztott mappák menüpontban.

SDDP

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a Control4® Simple Device Discovery Protocol (SDDP) képességeit a QNAP NAS-on. A NAS automatikusan fel lesz fedezve a Composerben, és a hitelesített illesztőprogram hozzá lesz adva a projekthez, amikor duplán kattint az eszközre.

TeamViewer

A TeamViewer segítségével azonnal, biztonságosan és kényelmesen elérheti, kezelheti és vezérelheti a QNAP-ot bármilyen Windows-eszközről távolról. További információkért látogasson el a QNAP - TeamViewer weboldalra.

VirtualHere USB Server

A VirtualHere USB szerverré alakítja a QNAP-ot! Ez lehetővé teszi, hogy a QNAP-hoz csatlakoztatott USB-eszközöket a hálózaton keresztül úgy használja, mintha helyileg lenne csatlakoztatva. Tökéletes a biztonsági dongle-ok, multifunkciós nyomtatók, ujjlenyomat-olvasók, intelligens kártyaolvasók és a legtöbb USB-eszköz távoli eléréséhez. Használja a NAS-t az összes USB-eszköz központi kezelésére! További információ itt: NAS FAQ | VirtualHere

VJBOD Cloud

A VJBOD Cloud segítségével a felhőalapú tárolást használhatja a VJBOD Cloud kötetek/LUN-ok létrehozásához, amelyek úgy viselkednek, mint a helyi kötetek/LUN-ok. Ez lehetővé teszi, hogy a helyi NAS-tárolók gyors teljesítményét a felhőalapú tárolás korlátlan tárhelyével, számítási teljesítményével és megbízhatóságával kombinálja.

VM Installer

A virtuális gépek (VM-ek) lehetővé teszik a virtuális hálózati funkciók kihasználását. A VM-ek virtuális hálózati funkciói javíthatják a hálózati funkciókat, és segíthetnek a QTS, az alkalmazások és más fizikai eszközök kezelésében. Használja ki a QNAP NAS és a QTS különböző alkalmazásainak teljesítményét a teljesítmény javítására és a hálózati környezet rugalmasságának növelésére.

WirelessAP Station

A QNAP vezeték nélküli bázisállomás szolgáltatással a QNAP NAS a legkényelmesebb vezeték nélküli bázisállomássá alakítható.

Telepítsen egy kompatibilis PCIe vezeték nélküli hálózati kártyát, és töltse le a Container Station alkalmazást és a WirelessAP Station alkalmazást, hogy az eszközök csatlakozhassanak a NAS-hoz a szolgáltatások és az internetkapcsolat eléréséhez.

Rendszerkövetelmények

QTS 4.3.3 (vagy újabb)

QNAP-specifikus NAS-modellek PCIe bővítőhelyekkel

Támogatott hálózati kártya

QNAP QWA-AC2600

TP-LINK TL-WDN4800 N900 (V1)

TP-LINK TL-WDN3800 N600 (V1)

TP-LINK TL-WN881ND N300 (V1)

TP-LINK TL-WN781ND N150 (V2)

WorldCard Team

A WorldCard Team biztonságos kapcsolattartási rendszert kínál kis- és középvállalkozások számára. A WorldCard Team kliensszoftverrel a felhasználók könnyen menthetik a névjegykártyákat okostelefonon vagy számítógépen keresztül, és bárhol és bármikor felhasználhatják a kapcsolattartási információkat.

Jellemzők:

 • Hatékony és hatékony munka
 • A felhasználóbarát felület megkönnyíti a felhasználók számára, hogy kulcsszóval könnyen keressenek a kapcsolatokban. A felhasználók számára is hatékony, hogy hívásokat vagy e-maileket kezdeményezzenek és útvonalat tervezzenek az ügyfelek meglátogatása során.

 • A felhasználók egyszerűen elmenthetik a kapcsolati információkat okostelefonra és számítógépre a névjegykártyák beolvasásával vagy rögzítésével. A PenPower legjobb technológiája rendkívül magas felismerési arányt biztosít 26 nyelven, például angol, japán, koreai, francia, német, olasz, hagyományos és egyszerűsített kínai stb. nyelveken. A névjegyek különböző csoportokba sorolhatók és kulcsszavak alapján kereshetők.

 • Tartósan tárolja a kapcsolatokat
 • A felhasználók digitalizálhatják a névjegykártyákat szkennerrel vagy mobilalkalmazással. Az automatikus adatszinkronizálásnak köszönhetően a felhasználók mindenütt elmenthetik vagy elérhetik a névjegyeket az okostelefon és a számítógép között.

 • Az összes kapcsolattartási információ és az eredeti névjegykártya-képek biztonságosan tárolódnak a WorldCard Team szerverén. A vállalatokat nem éri adatvesztés az alkalmazottak cseréjéből adódóan.

 • Az összes névjegyadat biztonságban marad az adattovábbítás során.

 • Ossza meg a névjegykártyákat a kollégák között, és hozzon létre fenntartható kapcsolati hálózatot.
 • A vezetők a fárasztó szkennelési munkákat asszisztenseikre vagy titkárnőikre bízhatják. A kontaktadatok a szkennelési munka után a menedzser fiókjába kerülnek anélkül, hogy az asszisztens fiókjában másolat maradna.
 • Speciális alkalmazások
 • A WorldCard Team zökkenőmentesen integrálódhat a Salesforce / Qcontactz rendszerrel azáltal, hogy a névjegyeket a Salesforce / Qcontactz rendszerbe exportálja, és megkíméli felhasználóit a névjegyadatok kézi bevitelétől.

Xeams

A Xeams egy biztonságos és nagy teljesítményű levelezőszerver, amely támogatja az SMTP, POP3 és IMAP protokollokat. A Xeams tartalmaz egy hatékony spamszűrő motort, amely a kéretlen e-mailek akár 99%-át is eltávolítja a dobozból. A Xeams nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így könnyen használható.

3 kedvelés

Köszönjük ezt a hasznos munkát

1 kedvelés

Ez egy hiánypótló munka, köszönjük!