Download Station - 0 byte

Tisztelt Fórum!

Tételezzük fel, hogy egy 1080p ingyenesel elérhető DVD film letöltésére használja valaki a Download Station-t (5.7.0.1631). :slight_smile: A leöltés végig fut, azonban a cél mappában csak az .nfo file (760kB) taláható, a 13+GB .mvk nincs meg. A file egy idő után, meg némi kattingatás után megjelenik 0 kB értékkel. A Download Station szerint pedig van egy 13+GB file a futtatott torrent mögött. Hálózatról nézve is 760kB a mappa tartalma és a temp is üres.

A NAS egy TS-251A (4.5.1.1495).

A kérdés,hogy hol lehet a file?

Köszönöm az elvi választ!
Mezz

Velem akkor fordult elő ilyen, amikor a vírusirtó (amúgy McAfee) nemes egyszerűséggel törölte a fájlt, amit letöltöttem és ugyanígy a megfelelő méretnek látta, ezzel szemben kitörölte magát a tartalmát. De lehet, hogy valakinek van valami jobb ötlete.

Szia, köszi a választ. McAfee jelenleg nincs előfizetve, saját Antivírust + Malware remover van használva, de egyik logja sem mutat semmit :frowning:

Szia,

Egy próbát megérne, hogyha létrehozol egy új admin jogosultsággal rendelkező felhasználót és azzal lépsz be, és megnézni, hogy azzal láthatóak-e a fileok normális méretben.

Köszi a választ! Már töröltem és újra letöltöttem azokat, most rendben van, de legközelebb, ha előjön a hiba, akkor megnézem az új user-es dolgot.

1 kedvelés

Szia,

Amikor letöltöd a letöltendőt, akkor az leső körben a tempbe kerül, ezt tudod is változtatni. ( már hogy a letöltésben lévő az hová kerüljön), majd amikor kész meg tudod adni, hogy a kész fájl hová kerüljön.
HA a két mappa nem ua. akkor van az hogy a mikor elkezded letölteni, kattog, és mivel az nfo fájl kicsi, azt hamar betolja a célkönyvtárba, de a tényegyleges tartalom az még úton van ( a tempben).
A lemezen lefoglalódik a hely, te hát simán azt látod, hoyg ugrott a 13 G tárhelyed de az még csak letöltés alatt ( a fájl meg fizikai feltöltődés alatt) van… az meg hogy mikor ér a fájl a végleges helyére e netedtől függ, de hogy odaért e abba bekavarhat a negator által említett jogosultság probléma, hogy nem tudja az usered a végleges helyére tenni a fájlt. ( De akkor an NFO-t sem tudná … gyanús ja ez belső lemez vagy külső mert ha külső lemez akkor a fájlrendszer érdekes lehet még…ott lehetnek irás gondok)
Gábor

1 kedvelés

Szia,

köszi, de nem hiszem, hogy ez a probléma forrása.
Letöltés után 0 byte-os filemérettel kerül be a mappába a file és a tempből meg eltűnik.
Én vagyok az egyedüli user a nason és belső HDD-re megy minden.
Szóval ez valami app probléma lesz szerintem.

Mezz

Passz, nekem az 5.7.0.173 verzió, külön temp mappába tölt le és utána teszi át a megfelelő helyre, több userrel teljesen jól teszi a dolgát. Az utosló frissítés óta pedig az is megoldódni látszik, hogy a rendszer frissítés után nem tölt vissza. Esetleg nézd meg a letöltött fájlok szerkesztésénél, és a tartalmazó mappa megnyitásánál, hogy mit látsz. Hátha segít megtalálni, mi hová kerül és mi eszi meg a 13G-t…