Download station seed probléma

Sziasztok!

Újabba download station kérdésem lenne. Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem seedel az applikacióm. Ezért leállítottam a torrenteket, de hiába szeretném visszaindítani azokat, mind az inaktív kategóriában marad. A trackeren pedig azt látom hogy minden futtatott állomány stop állapotban van. Hogy lehet rábírni a seedre a dolgot. Mindigre van a beállításokba állítva. Remélen nem kell újra letöltenem azokat , hogy ismèt szolgáltatás legyen az állapotuk. Köszönöm

Szerintem újra kellene telepítened… Nekem ez volt egyszer a megoldás. És de, újra fognak indulni a nem teljesen letöltött cuccok… Jobban mondva, nekem újraindultak.

Üdv!

Régebben ugyanez volt a problémám, nekem nem sikerült az újratelepítéssel, felhagytam vele (bár évekkel ezelőtt jól működött), áttértem a qBittorrent-re, ez tökéletesen működik még VPN-en keresztül is.

1 kedvelés

Szia,

Nézd meg ezt a videót, itt javasolnak egy megoldást: https://youtu.be/peEk95U1uDI

Sziasztok!

Köszi az infókat. A videót én is megtaláltam, de nekem az már alapból be volt állítva.
A megoldást az jelentette, hogy a torrent file-t töröltem és újra letöltöttem. A tracker nem vette új letöltésnek mert a futtatott torrentek listában már benne volt.

Vélhetőleg belső vezérlő szoftver frissítése okozta a problémát.

Valamint találtam egy fórombejegyzést (torrent oldalon Qnap leírás alatt), hogy ne állítsd le sose a torrentet a Download station-be, mert jó eséllyes sose tudod visszaállítani seed-be. Én sajnos mindre nyomtam egy stop-ot és a start-ra meg nem csinált semmi. Újra leöltöttem őket és a “Letöltés”-ről átváltott “Szolgáltatás”-ba, azóta a tracker is azt jelzi, hogy seed-ben vannak.

Van valami gondja szerintem a kliensnek. Qnap-nak lehet valahogy jelezni? Vagy ezt negator Ti intézitek?

Köszönöm!

2 kedvelés

Szia,

Érdemes bejelenteni ezen az oldalon: Customer Service - QNAP

1 kedvelés

Sziasztok,
nálam régóta fennálló probléma. Frissítéstől frissítésig működik jól, utána akár a rendszer akár a kliens frissítés után, a már letöltötteket nem seedeli vissza. Lehet próbálblkozni újratelepítéssel, van amikor beindul de én is meguntam, hasonlóan Sanyához. Ma már azt csinálom, hogy egyszerűen frissítés után törlöm listát és kész, az újakat újra seedeli amíg működik utána kuka. Addig gyűjtögetem ami kell, és egyben szabadítom rá a rendszerre utána frissítésig semmi gond nincs. Nekem nem annyira prioritás, hogy hibajegyet vetessek fel, a gyártói fórumon 2011 óta vannak bejegyzések erről, rendszersen előkerülő téma.

Gábor

1 kedvelés

Sziasztok!

Nálam már 6 éve ez a gond, úgyhogy nem is használom azt az appot. Ha bármikor is kijavítják ezt a hibát én nem fogok újból azon idegeskedni, hogy mikor szarja össze magát ismét. Marad az uTorrent kliens (laptopon) az még nem hagyott cserben, nem úgy mint a qBittorrent.
TS-231 és TS-253A

Nos, valóban több megoldás is elérhető a QNAP-re. Nálam nem volt még ilyen probléma, leszámítva egy applikáció frissítést, bár nem is használtam s*****-á ezt a funkciót. Szóval javaslom a külső torrent megoldásokat, illetve egy érdekes lehetőség a Linux Station-ön belüli kliens telepítés. Az eléggé megbízható, ráadásul egy teljesen szeparált helyet kapsz a fájloknak. Így adott esetben egy-egy becsúszó vírustól sem kell aggódni.

Jelentem nekem 15 perce frissült a rendszer a
“Message: [Firmware Update] Updated system from version 4.5.2.1566(20210202) to 4.5.2.1594(20210302).”
És olyan, mintha ezt a problémát meglépték volna, a Donwnload Station teszi a dolgát a frissítés után is. Seedel.

Az egyik régebbi Nasom most frissült. Szoftver probléma. Arra most került fel a 4.3.6.1907 és abban még benne van ez a hiba. :frowning: Ami azért kellemetlen, mert ezt backupnek és letöltő gépnek állítottam be, egy másik helyett ami új feladatokat kapott és terhelést kellett levenni róla. Viszafelé nem javították a hibát. Akkor ezen eszköz ezen funkciója kuka. :frowning:
Ezen verzió után várja mindenki a javulást : 4.5.2.1594