EzViz kamerák csatlakoztatása QVR Próhoz

Sziasztok,

Vettem EzViz kamerákat (mert ez volt a legegyszerűbb). Tök jó, hogy a Hikvision ad hozzá előfizetéses “felhőtárhelyet”, csak a probléma, hogy mindőssze 4 kamerához… Ami jelen esetben számomra egy kicsit vékony.
Szóval, tudja vlakai, hogy ezeket hogy tudom felrakni a QVR Próba?

Szia

Tedd fel a megfigyelő központot, ha nincs, és add hozzá ip alapján a kamerákat. Onvif vagy RSTP-t ha tudják a kamerák akkor mehet a dolog én Dlinkkel így csináltam anno, ip alapján hozzáadtam. Sőt teljesen noname kínai kamera is sikeresen összeállt vele, kellett egy kis utánajárás, hogy ezt a kamera is akarja de Qnap részről nem volt gond. Ha kell konkrét help akkor szólj mert jelenleg nem használom a Surveillance Stationt de ha kell help akkor felteszem vagy akár a QVR Prot- és megnézem mi változott azóta, hogy utoljára láttam. Próbáld ki, nagyon kezes rendszer. Surveillanceben sima ipvel összeszedte a kamerát, más funkciót ugyan nem tudott de kép az volt és rögzítette. De gondolom ezen már túl vagy?..

Rónay Gábor

Ja, most éppen abban kéne help, hogy miért nem érem el távolról. Na mindegy. Majd megoldom.
Jaja, akkor felragasztom majd úgy.
Igen, kipróbáltam az EzViz rendszerét, de nem voltam tőle hanyatt esve. És ráadásul “utalások” vannak ember detektálásról a leírásban - mármint az EzViznél - aminek igazából köze sincs a valósághoz. Nem embert detektál, hanem bármilyen mozgást… Függöny és egyebek… :rage:

DNS lesz neked is:) a legtöbb kamera nem embert hanem mozgást detektál. A nagyon durvák AIval Cloudon át tudnak arcfelsimerést az igazán durvák meg szoftveresen is képesek arcot detektálni ( mármint tudni hogy az egy ember és nem egy zongora gurul át a képen). Nekem van pár kínai kamerám olyan extra featurákkal, hogy csak nézek ellenben a háttere az hogy mindent is kitol kínába ahol a kis AI-k szépen mindent is néznek. De simán megoldhatod, hogy ha z XXX123 rendszrámú autó beáll a kapudba kapsz értesítést… mindezt úgy hogy a kamera leginkább ingyen volt… csak hát eladod a képét cserébe. Régen mintha a Hikiről is kiderült volna valami hasonló csak ott ugye ez nem volt nyilvános. Mozgásérzékelés nálam egy dologra jó, tárhelyspórolásra. Nem történik semmi = nincs rögzítés. Az hogy most zongora nem mozog vagy kutya, vagy ember, ilyen szempontból nekem mindegy.
Nekem most B megoldásnak a router DNSe a segítség. DDNS be van állítva és ha nem látom a NASt akkor megy a kérdés a router felé és átdob minden portot. Sajnos mindig kell egy B megoldás. ( De ez nem oldja meg hogy a nas leszinkelje az órát és be tudjak lépni 2Fel:) )

Amúgy már bocs, de ha nincs otthon senki, miért is mozog a függyöny?!!! és egyebek??

Hm. Ez egy nagyon jó kérdés!!! Szellemek lehetnek? :slight_smile: Vagy ki tudja. Nem amúgy a viccet félre téve, ha veszel egy lakást újonnan, az már elérte a tízéves kort, készülj arra, hogy a hőszigetelése szar… És a nyílászárók is.