LaCie D2-re mentés és a csúnya led letakarása

Sziasztok,

Nagyjából egy hónappal ezelőt vásároltam egy LaCie külső HDD-t, mert egyszerűen tele volt már a tudatom azzal, hogy a RaidSonic mindig valami hibát dobott a mentés során… Nos, ez egész jól sikerült, azóta sincs semmi bajom a LaCievel. 10TB-set vettem, persze “csak” egylemezest, mert amúgy is van mentésem, ez már tényleg csak az én f@-ságom hogy mindent legalább 5-ször mentek.

Hát, boldog is voltam, amíg ez a kép nem fogadott:

Higyjetek nekem, ezt nem akarjátok látni, főleg nem este… Nálam most nappal van. Az agyam kivilágítja még napsütésben is. Csak elgondolkodtam rajta, hogy azt az idiótát, aki kitalálta, hogy egy tartalomszerkesztőnek ilyet rak az asztalára… gratula! Főleg ha este/éllyel dolgozik. Én tuti kidobnám a francba az első éjjel folyamán.
Azonban, mivel ez nem egy olcsó cucc… Gondolkodtam :slight_smile: Néha azt is szoktam.

Mit tudok tenni? Le tudom ragasztani. Hát az tök izé… Inkább nyomtassunk rá!? Hurrá, megvan az ötlet. Szerencsére találtam egy céget (3DPARADE), akinek pár adat átadása után lemodellezték és gyártották a “sapkámat”. És most boldog vagyok :slight_smile: Nézzétek, ilyen lett:


És megszűnt az rohadt világító gomb. El sem hiszem!

Végre, tudom úgy használni a NAS-t, hogy csendes is, és nem akar nappali világosságot varázsolni a LaCie az éjszakába. Ja és ez nem csak akkor világít ám, ha ment, konstansan, hogy tuti a falhoz vágd!
Szóval vegyél LaCiet, mert megbízható, de rendelj hozzá valami takarót, mert amúgy kritikán aluli, hogy nem voltak képesek mondjuk a célközönségükkel egyeztetni, akik ugye a Photoshop műveszek pl…