Nem működik a FW frissítés a Qfinder Pro-n keresztül

Üdvözletem!
A problémám az, hogy a Qfinder Pro-t elindítva a program jelzi, hogy van frissítés a NAS-hoz (most éppen az 5.0.1.2277), de amikor el akarom indítani a frissítést (a megtalált NAS verziójára kattintva és bejelentkezve), akkor a a Qfinder Pro arra panaszkodik, hogy nincs internet kapcsolat (“Cannot update firmware. Check your network connection, or update the firmware manually”). Pedig van internet kapcsolat, nincs vele semmi gond. A manuális frissítés persze menne. Ami szintén érdekes, hogy ha belépek a NAS kezelőfelületére, akkor a Control Panelen a belső vezérlőprogram frissítésénél, a frissítések keresésénél meg sem találja ezt az új verziót. Mi lehet ennek az oka? Az egyetlen járható út az lenne, hogy letöltöm a QNAP oldaláról, és manuálisan felteszem a frissítést. De ennek nem csak így kellene működnie.

Ugyanez volt nálam is. Az automatikus frissítés nem talált semmit. Letöltöttem az oldalról a frissítést és manuálisan telepítettem.

Ahham. Ennek máshogy kéne működnie. Valószínűleg még az előzőnél valami félrement. Szerintem frissítsd le manuálisan, és lássuk, hogy utána is dob-e hibát.