Nem tudok fájlokat törölni

Sziasztok,

TS-809U üzemel RAID 6-ban, egy lemez globális tartalékban. Ide mentek.
AD-ben használom, a tartományi rg-vel lépek be, látszólag minden jog megvan. Nem tudok a mentések közül egyszerre 2 vagy több fájlt törölni.

Hibaüzenet:

“Nem hajtható végre a művelet. Nincs megfelelő jogosultsága, megtelt a tárolóhely, vagy a tárolóhely jelenleg írásvédett vagy olvasás/törlés módban van.”

Valóban tele a lemez, viszont nem tele lemeznél sem tudok több fájlt egyszerre törölni.

Hogy tudok ebből kikeveredni?

Köszi a segítséget!

Szia,

csak érdekességként törölj valamit a kukából, hogy szabaduljon fel tárhely és hogy akkor működik e a dolog. Esetleg csinálj azonos névvel és jelszóval egy usert mint az adben, a nason legyen full admin és nézzük meg hogy akkor mi a helyzet… Log, nézd meg a logot, bár ha ezt a szöveget teszi be oda is, akkor azzal nem vagyunk előrébb. Tehát ha egy fájlt akarsz törölniaz okés de kettővel már nem…
C teszt: hozz létre a mentések közt 3db véltlenszerű fájlt, amit tuti más nem használ, majd töröld le őket. Kapcsolatot kéne találni a nem törölhető és a törölhető fájlok között… ilyenbe még nem futottam bele, hogy egy fájlt lehet törölni többet nem, ha csak nem jogosultság baki van a dologban. ( Simán használatban lévő fájl is gyalulhatónak kéne legyen. ( volt már ilyen, vagy legalább is azt hazudta minden hogy a fájl használatban van…)
Próbálj belépni SSHn és parancssorból törölni a fájlokat. Azért ott érdemes 2x átgondolni, karakteres felületen lehet szépeket alkotni… Tedd fel a Midnight Commandert ott is kell figyelni de emberközelibb mint a gépelés és áttekinthetőbb, nekem legalábbis.
Gábor