Plex probléma a Qnapom on (253A)

Hello. Frissítés után a Plex eltűnt. Alap program volt. Gyerekeim leszedik a fejem, ha nem tudom visszarakni.Vissza kellene tennem. Udv.

Melyik QTS van jelenleg a NAS-on?

A Plex oldalán közzétett álláspont az, hogy 2015-ben Plex Home Theater helyére a Plex Media player kerül és a Home Theater-t nem fejlesztik tovább.
Plex hivatalos blog

A QNAP közleményében az szerepel, hogy a QTS 4.4.1-ben már nem elérhető a Plex Home Theater a HD Station felületén.

Mindazonáltal a QTS 4.4.1-es verziójában megtalálható a Plex Media Server

OK. Köszönöm. Sajnos nem telepíti fel egyik plexet sem… Nagy veszteség! Főleg medialejatszonak használtam… Így lehet eladom. Fő funkcióját elvesztett nálam és rossz döntésnek találom.

Plex nélkül is lehet filmeket lejátszani gond nélkül ( én pl nem is szeretem a Plexet ). Ha leírod, hogy jelenleg milyen hálózatod van és milyen eszközök akkor szívesen segítek.

1 kedvelés

Plexet akarom visszakapni​:joy::pray:

Igen ezzel nincs probléma. Egy kicsivel feljebb kérdeztem is melyik QTS van fent a NAS-on. Csináltam képernyőfelvételt és a QTS 4.4.1-ben ott a Plex Media Server.

Nekem is megy már. Bár mostanában lefagy az egész rendszer… Meglátjuk. Köszi

Sziasztok, csak félve kérdezem minek a plex? (nekem teljesen felesleges). LG-tvn, ott Share, fogod a nason a filmek / zenék mapáát és már játszod is belőle ami kell. Én a plexet Raspberyn prbóáltam amíg nem volt okos TV. Amióta a TVk teljesen jól lejtszanak mindent számomra ez halál praktikus … Mínusz egy alkalmazás ami zabálja a NASt feleslegesen. Meggyőzhető vagyok… és kíváncsi de szeretem az egyszerű dolgokat, és nem függök attól hogy a gyártó éppen melyik progit hogy kaszálje el. Bár azért az LG sem töri kezét lábát hogy uptodate legyen… és mivel leírta a WebOS3at a követlező Tv-m egy buta tv lesz egy google stickel és hello.
( okés közben megvan, hogy a plexnek mondjuk van sorozat pluginje… :D)

Szia, pontosan így csinálja mindeki, akinek a TV lehetőséget ad rá. Ha össze kéne foglalni minek a PLEX röviden annyit mondanék, hogy borítóképpel, meg egy rakat kis hasznontalan extrával tudsz böngészni a tartalmak között:-)

Ezért nem veszteség ha nincs:).