QNAP egyesítette erejét a CAYIN-nel, hogy kiadják a MediaSign Player alkalmazást

2020. október 14., Tajpej, Tajvan - A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások egyik vezető innovátora bejelentette, hogy a QNAP NAS-ok már támogatják a CAYIN MediaSign Player alkalmazást. A QNAP stratégiai partnere, a CAYIN® Technology által fejlesztett MediaSign Player tovább bővíti a QNAP NAS multimédiás képességeit, továbbá már elérhető az QTS App Center-ből. A MediaSign Player licenceit a QNAP Software Store-ból lehet megvásárolni, ezzel támogatást kínálva a HEIF/HEVC fájl- és a videóformátumok átkódolásához.

MediaSign Player licenccsomag PLUS BASIC
Támogatott képek és videóformátumok HEIF / HEVC / AVC (H.264)/ MPEG-2/ MPEG-4/ VP8/ VP9/ WMV1/ WMV2/ VC-1 AVC (H.264)/ MPEG-2/ MPEG-4/ VP8/ VP9/ WMV1/ WMV2/ VC-1
Támogatott hangformátumok ADPCM/ MP3/ PCM/ Vorbis/ AAC ADPCM/ MP3/ PCM/ Vorbis/ AAC

A HEIF/HEVC formátumok a jelenlegi legelterjedtebb kép- és videóformátumok a mobileszközökön, ezenfelül jobb tömörítést kínálnak, mint a hagyományos JPEG és H.264 formátumok. A QNAP felhasználók feltölthetik a mobilon lévő fényképeiket/videóikat HEIF/HEVC formátumokban is a NAS-ukra és közvetlenül megtekinthetik azokat, vagy átalakíthatják a HEVC fájlokat az MP4 (H.264) formátumba CAYIN MediaSign Player Plus licencelésével az azonnali lejátszáshoz. A QNAP NAS-ok számos multimédiás alkalmazást is kínálnak (beleértve a Video Station-t, a File Station-t és a QuMagie-t) a fényképek, a zenék és a videós tartalmak lejátszásához.

Elérhetőség

A QNAP felhasználók már letölthetik a MediaSign Player alkalmazást a QTS App Center-ből. A Basic licenc a promóciós időszakban ingyenesen elérhető, a felhasználók a Plus licenccsomag megvásárlásával pedig feloldhatják a HEIF/HEVC (H.265) fájlformátumok támogatását.

A CAYIN MediaSign Player jelenleg csak az MP4 (H.264) videók lejátszását támogatja. Tudj meg többet CAYIN MediaSign Player beállításairól és használatáról.

Minimális követelmények:

Egy QNAP NAS QTS 4.4.3 (vagy újabb) rendszerrel és a Multimedia Console 1.1.3 (vagy újabb) alkalmazással használható.