QNAP TeamViewer?

Sziasztok,

van valakinek tapasztalata a TV eléréssel kapcsolatban? 5.x felett lehet csak feltenni, a Teamot a rendszerre és érdekelne, hogy mennyire gyors és használható. Sajnos még csak 4.x-eknél tartok de nagyon kényelmes lenne csak felvenni az eszközöket a listába, a gépek mellé! Mennyire erőforrás igényes, sebesség, stb., szóval csak hogy irigykedjek.

Köszönöm
Gábor

Helló,
Jelenleg csak a Windows klienseket támogatja. Szóval Android tévével sztem nem megy. Illetve a Windows kliensek esetében nyugodtan számíts arra, hogy egy idő után, megkérdezi, hogy biztosan privát felhasználsára “használod”, majd letilt és megkér szépen, hogy vedd meg…

De amúgy működik és jól működik. Csak előfizetés kell hozzá…

Nekem van TeamViewer előfizetésem, szóval ezzel nem lenne gond, az érdekel hogy úgy tudok belépni, a rendszerbe, mintha a webes felületen látnám tehát azt a kvázi “deszktopot” kapom, mintha egy böngészőből lépnék be? Mert az piszok kényelmes akkor ha olyan tűzfalon kell átjutni a nashoz amit mondjuk külföldről kezelnek és számtalan “kérvényt” kell hozzá írni. Ritkán de külföldről managelt cégeknál előfordul hogy egy tűzfal beállítás egy három hét és 200 levél…
Ezt kiváltani nagyon jó dolog lenne.

Fogalmam sincs. Én még nem látom az appot az App Centerben. És nekem is marha kényelmes lenne, mert egyszerűen az otthoni routerem nem engedi ki a NAS-om a myqnapcloudon keresztül… Mondjuk így szerencsére a Qsync sem működik. Ami meg marha jó lenne, ha menne. Na mindegy.

Szerintem félreértetted :slight_smile: a TV itt nem televízíót jelent, hanem TeamViewert.

:o) bármi lehet. Ellenben milyen router vagy tűzfal az, ahogy nem te döntöd el, hogy mit engedsz és mit nem? Valami szolgáltatói lebutított cuccos? A 4xes erzióban az appcentreben nyoma sincs a TV ( TeamViwer)nek :slight_smile:

Mindegy várunk, az irány jó!

Ja, értem. Ok. Ettől függetlenól, jelenleg úgy tudom, csak a Windows TeamViewerrel megy, tehát minden mással nem.

Jogos és teljesen érthető. Nem is gondoltam erre. De fogalmam sincs. Én egy picit ezt úgy értelmezem, hogy mintha a fizetősökkel menne, de az ingyenessel nem. Vagy valami ilyesmi.
Devárjuk meg, hogy mit hoz majd a cucc az App Centerben. Én nézem minden nap, meglátjuk…

Sziasztok, immár sikeresen elfogadható az ászf ami az első telepítéskor nem csinált semmit, ellenbem most csatlakozáskor azonosítási hibát ír.
Feltelepül, két opciót dob fel, Van már regsiztrációm? Vagy nincs. Ha azt mondom van, akkor kidobja a bejelentkezési adatokat amikkel nem lehet bejelentjezni. Ha azt mondom nincs akkor kell reggelni egy free accountot amivel semmit nem érek. :smiley: Nagyon nyögvenyelősen megy ez az egész… Team dolog…

Én amúgy nem szeretem a TV-t… Persze egy ideig kihagyhatatlan volt az egyenletből… De szerencsére most már van a Winnek is beépített. Ez mitsem segít a Qnap-es dolgokon, de legalább ott nem kell használnom…

Megosztó egy program az biztos ellenben nagyon nagyon kényelmes! Ha a Remote desktopra gondolsz akkor jó, jó, de azért lássuk be biztonság terén nincs a topon, lehet valamennyire biztonságosabbá tenni, de egy RD örök célpont marad és az MS biztonsági megoldásainak eddig működése alapján örök para marad. Nem mondom hogy rossz lenne de ha választani kell egy Fiat Punto és egy VW Polo között, senki nem választja az olaszt, pedig autó autó, motorral és négy kerékkel… Nekem ilyen az RD is, ha nincs más… Az mondjuk, hogy minden gép egy fiók alatt van, para, és ha megszerzik a fiókod az még nagyobb, drága is de ez a kényelem ára. Szó szerint az ára. A licencelési konstrukciók is elég furák. Én örülnék ha működne, csak simán httpsen belépni kényelmesebb, mint portokat állítgatni, és ki be engedni, meg játszani az useres jelszavas dogokkal, igaz azóta nem próbáltam mert ha ilyen ütemben mennek a dolgok, akkor legközelebb jövő nyáron talán fog. Igaz ha a free accounttal akkor felesleges. Várunk, mint mindig :smiley:

Nem nem. A Távsegítségre… Azt hiszem így hívják magyarul… De mivel nem magyar a WIndowsom, így fogalmam sincs, hogy mi lehet.
Punto és Fabia (Polo)??? Hm. Ebben van tapasztalatom!!! Mindkettő volt!!! És imádom a Fabiám!!! A Punto meg igénytelen volt… Alig kellet rákölteni.
Jaja… Imádok várni!
Várni csak várni, mindig csak várni, úgy látszik ez jellemezi a magyart! - köszönjük István a király!!!