QVR Pro-hoz WIFI képes kamerák

Most vásárolok egy Nas-t, amiben a QVR Pro-hoz 8 free licenc van, melynek egy részét szeretném kihasználni. Az udvar különböző pontjaira WIFI képes kamerákat akarok rakni (kábelezni elég nehézkes lenne míg a mesh hálózat elég jó), de a programhoz kapcsolódó compatibility list nem tartalmaz ilyen szűrési lehetőséget. Az egyenként megnézett kamerák mindegyike vezetékes volt.
Kérdésem az hogy valakinek van e tapasztalata WIFI-s kamerák használatával?
Milyen típust érdemes megvenni? (min. 2-4 MPx-esre gondoltam.)
Köszönöm ha megosztod tapasztalatod.

Szia,

nekem a tapasztalatom az, hogy nem is a gyártó hanem inkább az a fontos, hogy a kamera milyen protokollokat kezel. RTSP, Onvif. Én akciósan szoktam rendelgetni életveszélyes kínai kamerákat ( lélektani ár alatt :D) és azokat is sikerült felélesztenem a, hogy működjenek. Egy régi wifis D-Linkem van asszem DCS 933L azzal ment régen, azért nem tudom fejből mert elcsomagoltam és évek óta pihen valahol. Ha jól emlékszem akkor a kamera útvonalánál kellett megadni a teljes elérési utat és már jött is a kép. Amióta 5.x es lett a rendszer azóta nem játszottam vele, ahogy látom az alkalmazások is nagyot változtak. Hiseeu kínai kamera és valami noname cuccal a fenti protokollokkal összekapcsolható volt az alkalmazás. Kéne legyen egy kompatibilitási lista Compatibility list - Camera :: QNAP a nyitó képen az a kis béna téglalap pont úgy néz ki mint a fent említett Dlink, csak lehet valami újabb verziója.
T-Plink cuccal is próbálkoztam annál nem emlékszem, hogy sikerült e az összhang. HA nagyon érdekel akkor előkeresem neked a kamerákat és kipróbálom őket az új szoftverekkel de ez idő hiányában nem lesz gyors folyamat, jobban jársz ha a listát böngészed. Az hogy a kamera Wifis vagy kábeles lényegtelen de azért jobb ha észben tartod, igazi megfigyelő rendszer nem játszik wifin…) játszásra jó meg hobby projektnek de ha van a dolognak tétje akkor tessék végigtuszkolni azt a kábelt. Ezzel most biztos sokan vitatkoznak de egy wifi kamera képe egy megfelelő eszközzel simán offolható az utcáról, de ha a kábel rongáláshoz át kell vergődni a pitbullon vagy rotin, azért az egy advanced feladat…