Sonarr beállítás

Sziasztok!

Adott egy Qnap TS-253A NAS legújabb fw.-el. Fut rajta egy Rtorrent PRO torrent kliens és mellette egy Sonarr alkalmazás. Sonarrban be van állítva, hogy az adott sorozatot az általam létrehozott Share/Filmek/adott sorozat mappába töltse, de valamiért nem oda tölti. Az Rtorrent alkalmazásban meg kell adni alapértelmezett letöltési mappát, ez a Share/Filmek. Értelem szerűen itt nem mennék tovább, mert akkor mindent egy konkrét sorozat/film mappába töltene.Valahol elakad a folyamat és a Sonarrban bekonfigurált mappa helyett mindent az Rtorrent alapértelmezési mappába tölt (sajnos hiába hagyom üresen az alapértelmezési mappát, akkor is behúz oda valamit), egyébként ezt csinálta a Transmissionnel is. Valakinek van ötlete vagy tanácsa, hogy mit és hol kellene állítani, hogy működjön? Egyébként ez régebben működött a Transmissionnel, gondolom valahol valamit frissítettek, de nem találom a megoldást sajnos :frowning:

Köszi!

Szia, ha jól látom akkor erre a kicsikéra most lett meg a 5.0.1.2034 build 20220515 béta. Azaz ha feltoltad, akkor lehetnek benne ilyen érdekességek. Más verziónál voltak már a gyári torral gondok, egy kicsit vájt türelemmel esélyes hogy ha ez problémás akkor javítják majd. Esetleb B megoldás hogy ha megvetted akkor írsz a fejlesztőnek hogy ez hogy és mint van… ??

Szia,

Jelenleg az 5.0.0 20220324 build van fent, ezzel sajnos biztosan nem jó. Beta verzióra nem szoktam frissíteni. Megvárok még egy hivatalos frissítést,ha az sem, akkor marad az Rtorrent fejlesztőjével való kommunikáció.

Köszi a segítséget :wink:
Spike