A QNAP bejelentette a Qmiix hivatalos megjelenését, az új platformok közötti automatizálási megoldást a digitális átalakításhoz

2020. november 24., Tajpej, Tajvan - A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások egyik vezető innovátora bemutatta a munkafolyamatokat automatizáló megoldását, a Qmiix-et. A munkafolyamatok automatizálása nagyban segíti a vállalkozásokat a digitális munkálatokhoz szükséges idő-, erőfeszítések- és költségek csökkentésében. A Qmiix egy ingyenes integrációs platform - mint szolgáltatás (iPaaS) megoldás, amely automatizálja a felhasználók által előre meghatározott munkafolyamatokat. A Qmiix lehetőséget kínál több felhőplatform, QNAP NAS eszközök és más szoftverek közötti interakciók konfigurálására a rugalmasság és a produktivitás fokozása érdekében.

„A Qmiix automatizálja a QNAP NAS-ok, a felhőalapú szolgáltatások, a közösségi hálózatok és az üzenetküldő alkalmazások közötti műveleteket, ezzel lehetővé téve a biztonsági mentés, a bejegyzésírás és az események értesítéseinek leegyszerűsítését.” - nyilatkozta Aseem Manmualiya, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette - „A Qmiix továbbá teljesen ingyenes, így örömmel várunk minden QNAP felhasználót a világ minden tájáról a megoldásunk kipróbálására.”

A béta verzió sokoldalú alkalmazásaira építve a Qmiix hivatalos kiadása több felhőalapú tárolóalkalmazással bővül (beleértve az Amazon S3-at, az Azure Blob Storage-et, a DigitalOcean-t, az IBM Cloud Storage-et és a Wasabi Hot Cloud Storage-et), amelyek lehetővé teszik a fájlok automatikus továbbítását a felhőplatformok között; valamint két QNAP NAS alkalmazás között (NAS Login Notification és NAS Power Control), ezzel elősegítve az egyszerű munkafolyamatok létrehozását.

A QNAP célja, hogy folyamatosan bővítse a Qmiix funkcióit, továbbá szeretettel várja a Qmiix partnerhálózatához csatlakozó újabb vállalatok jelentkezését is.

Elérhetőség és követelmények:

A Qmiix már elérhető a következő platformokon

 1. Internetböngészők:
  a. Microsoft Internet Explorer 11.0 (vagy újabb)
  b. Google Chrome 50 (vagy újabb)
  c. Mozilla Firefox 50 (vagy újabb)
  d. Google Chrome 6.16 (vagy újabb)

 2. Android:
  a. Android 7.01 (vagy újabb)

 3. iOS:
  a. 11.4.1 (vagy újabb)

 4. A Qmiix Agent már letölthető a QTS App Center-ből
  a. Bármilyen QTS 4.4.1 (vagy újabb) rendszert használó QNAP NAS-on.

További információért a Qmiix-ről, kérjük látogass el a https://www.qmiix.com oldalra.