A QNAP bemutatja a QDA-SA2 6Gbps SATA - SAS adaptert a dual controlleres Windows/Linux szerverekhez és az enterprise kategóriájú ZFS NAS-okhoz


2019. szeptember 18., Tajpej, Tajvan - A QNAP® Systems, Inc. bemutatta a QDA-SA2 meghajtó adaptert, amely 6 Gbps 2,5 hüvelykes SATA SSD-t fogadhat a 3,5 hüvelykes SAS meghajtóhelyen, ezzel bővítve a QDA termékcsaládot. Az újonnan bemutatott QDA-SA2 a dual controlleres Windows®/Linux® SAS kiszolgálókhoz és a QNAP Vállalati ZFS NAS-okhoz lett kifejlesztve.

A QDA-SA2 meghajtó adapter lehetővé teszi egy 2,5 hüvelykes SATA 6 Gbps SSD telepítését egy 3,5 hüvelykes SAS meghajtórekeszbe a dual controlleres szerverekben és a QNAP vállalati ZFS NAS-okban, így biztosítja a SAS dual port kapacitását az SATA meghajtón, amely magas rendelkezésre állást és hibatűrő vállalati tárolási környezetet eredményez. A felhasználók egy drága SAS meghajtót cserélhetnek le egy megfizethető, nagteljesítményű SATA SSD-re, amely megfelel a különféle tárolási elvárásoknak a költséghatékonyság mellett.

A QDA-sorozatról bővebben az alábbi oldalon olvashatsz:

Elérhetőség

A QDA-SA2 meghajtó adapter elérhető a QNAP Accessories Store-ban. Nézd meg az élő prezentációs videót további információkért. A teljes QNAP termékcsalád megtekintéséhez látogass el a www.qnap.com weboldalra.