myQNAPcloud probléma

Sziasztok!

Routert cseréltem, azóta naponta jön ilyen hibaüzenet:
Level: Warning

  • [myQNAPcloud] CloudLink service for myQNAPcloud website is unavailable. You cannot manage or share the file(s)/folder(s) stored on this QNAP device via myQNAPcloud website.*

myQNAPcloud nem mutat problémát a DDNS és a CloudLink-nél sem. És mindegyik működik.

Vajon milyen portot tilthattam le?

Kösz:
Im

Szia

Itt egy szép kis lista a NAS által használt portokról, simán lehet, hogy az új routered tilt (vagy Te toltottál) valamit. (és ez alapban jó is neked) Ha bekapcsolod az UPNP-t ( nem javasolnám ) akkor a nas szépen összebeszél a routerrel és megoldja a kérdéses portokat. Minden más esetben állítsbe kézzel amit szeretnél:

Egyébként ez “csak” egy warning! Ilyen üzenetet random is kaphatsz, nekem pl akkor dobja, amikor DNS baja van… ha tényleg minden működik a jelzés ellenére, akkor ezt engedd el. Lehet csak egy pillanatnyi ingodzás, amikor éppen csatlakozni akar ( bárhová is) és nem tud, és jajgat neked, de 2 másodperccel később már minden ok. A “warningok” már csak ilyenek, hogy jönnek… akkor is ha minden működik.

Gábor

1 kedvelés

Köszi,
lehet, hogy tényleg pillanatnyi DNS baja van.
Hétvégén majd próbálgatok nyomozni.

Én rendszeresen belefutok abba, hogy a viruál switchnek baja van és a rendszer nem tud üzenetet küldeni… blabla. Belső hálón ebből semmi nem látszik. Két DNS van beállítva, 8.8.8.8 és 1.1.1.1 és néha a rendszernek ezzel baja van. Teljesen random jelentkezik, így is “javul” meg. Ha a szolgáltató saját DNS-ét állítom be akkor talán gyakrabban jelentkező dolog. Bosszantó de lehet vele élni. Persze ha ez a külső elérést is érinti akkor az gáz. Nálam ezen a gépen ilyen nincs beállítva.

Gábor

Nálam is random jön az üzenet, de minden rendesen működik.