Nem bootol az eszköz

Sziasztok, egy hasonló hibába ütköztem a múltkorihoz képest a TS-130-cal, de most egy egyszerű újraindítás során ütköztem hibába. Újraindítás után nem történik semmi. Az állapotjelző led és a hálozati visszajelző folyamatosan világít, a meghajtó lámpája viszont nem és így áll. Ha esetleg valaki ütközött már ilyen problémba, mi volt rá a megoldás?

Én nem találtam rá megoldást (TS-453D), elküldtem javíttatni. Megcsinálták. Jó drágán.

Köszönöm szépen, én sem találtam rá megoldást, szerintem nekem is hasonló lesz a történet. :slight_smile:

Szia,
sikerült ezzel előre lépni? Tégy egy próbát a lemez(ek) kivételével, úgy kapcsold be és várj. Közben a Qfinder keressen a gépeden. Egy próbát megér.
Gábor

Szia!

Kiderült, a router okozta a problémát, kipróbáltam többel és mindegyikkel bootolt. Az okát nem tudom, de most úgy néz ki, működik!!

Köszönöm, ez érdekes. Routert cseréltél és beindult az eszköz?:smiley: ha már jól működik, azért én tennék egy próbbát. Így most indítsd újra. Elvileg szépen újraindul. Majd ha újraindult cserélj alatta routert és indítsd újra megint. ( nekem cisco telefon indulgatott újra cisco router miatt… ) Érdekes lenne, ha valamiért bármilyen router is befolyásolni tudná az eszköz indulását, nem lepődök meg semmin de ezt is beírnám a magam “parajelenségeim” füzetébe, hogy legközelebb ezt is próbáljam ki. Köszönöm a választ!

Gábor

Van egy TS-473-am ami nem akar bootolni. 99,99%, hogy hardware-es probléma. Te hová küldted javíttatni a készüléket?

Szia! Ki Németországba, az itt leírtak szerint: QNAP készülékek garanciaidőn túli javítása . Én is indítottam a saját problémámmal egy topic-ot még korábban, ott leírtam, hogy én mint és hogy jártam el.