Qnap elérés probléma

Üdvözletem!
Szeretnék segítséget kérni. NAS távoli eléréssel és felhő szolgáltatással kapcsolatban.
1.Telefonról kizárólag cloudlinken keresztül tudok csatlakozni. Ekkor nagyon lassú a videó streamelés. Szaggat és élvezhetetlen. A többi kapcsolódási lehetőség nem működik. Természetesen a hivatalos mobil applikáción keresztül.
2. A telefonról a képeket szeretném a NAS- omon tárolni. Lementeni a már meglévő képeket és automatikusan feltölteni az újakat. Többszöri próbálkozásra sem sikerül. Elkezdi a feltöltést, de egyrészt rettenetesen lassú. Másrészt két- három kép után elakad és többé nem indul.

Egyik fő ok amiért beruháztam egy ilyen készülékbe az az volt hogy kiváltsam vele a Google tárhelyemet, de eddig ez nem sikerült.
Próbáltam előzetesen tájékozódni és a rendelkezésemre álló információk alapján választottam a QNAP Ts128 at egy hasonló Syology helyett. Eddig nem felhőtlen az örömöm.

Ami működik az az otthoni hálózaton belüli videó megosztás és a letöltéskezelés, aminek a gyerek nagyon örül.

Remélem hogy a fenti problémákra sikerül megoldást találni. Ezért örülök ennek a fórumnak hátha a tapasztaltabb tagok tudnak adni nekem némi segítségét, ahhoz , hogy minden szolgáltatást használhassak.

Szia,

Esetleg tudod részletezni, hogy miért nem működik a kapcsolat? Hiba történik, vagy egy beállítást nem lehet végigvinni?


Cloudlinken kapcsolódik majd ezt a hibaüzenet írja ki. Hiába választók ki más módot.
( " A Cloudlink használatával , SSL-en keresztül csatlakozik a NAS-hez. A jobb megtekintési élmény érdekében a QNAP javasolja, hogy a recommends connecting to The NAS via WAN IP-cimen, a DDNS-en vagy a myQNAPcloudon keresztül csatlakoztassa a NAS-t.")

Wifin az otthoni hálózaton keresztül egyébként

Akkor az egyik megoldás amit ajánlani tudok, hogy a myQNAPcloud szolgáltatást használd. Ezt a következőképp teheted meg:

Ehhez a szolgáltatáshoz a QNAP biztosít DDNS-t és SSL tanusítványt is.
Ha ezzel megvagy akkor a QNAP telefonos alkalmazásokban már ezzel QNAP ID-vel tudsz csatlakozni.

Én jelenleg így használom a telefonos appokat és nem tapasztaltam problémákat.